Laster aktiviteter

Årets unge bonde 2016 besøker Kvæfjord

25/09/2017 @ 08:00 - 17:00
Gratis
  • Beklager. Denne aktivitet har allerede funnet sted.

Kvæfjord kommune har invitert Ingve Berntsen til FRAM torsdag 28. september for å fortelle om hvorfor han brenner så sterkt for landbruket og hvorfor han mener at flere unge bør velge en yrkesvei innen landbruket, et yrke som han omtaler som fremtidsrettet og et skattekammer fylt av muligheter.

Selv har han drevet gård siden han var 17 år, er utdannet agronom og har en bachelor i nyskapning og samfunnsutvikling. På gården sin på Jæren drifter han på heltid gressbasert ammekuproduksjon og nisjeproduksjon av storferasen Vestlandsk Fjordfe.

– Jeg elsker å se på omgivelsene mine med nye øyne, oppdage muligheter, skape nye ressurser og finne nye løsninger for driften på gården. Jeg håper jeg kan bruke tittelen Årets unge bonden til å engasjere og inspirere andre som står på terskelen til yrket til å ta spranget helt ut, sier en engasjert Ingve Berntsen.

Vi håper mange unge som gamle finner veien til FRAM denne torsdagskvelden for å bli bedre kjent med denne dyktige, unge bonden. Arrangementet er en del av Kvæfjorduka.

Details
Date: 25/09/2017
Time: 08:00 - 17:00
Cost: Gratis
Aktivitet CategoryMøte
Sted
Sted: UL Fram
Adresse: Hans Egedes v
Borkenes, Norge
Arrangør
Arrangør: Kvæfjord kommune
Phone: 770 23006
Epost: